+45 50 31 40 40

Næseklemmer og ørepropper

Undgå vand i ørerne og i næsen

Næseklemmer og ørepropper til svømning findes nedenfor i et spændende udvalg af forskellige farver og modeller. Vore næseklemmer findes både i plast, gummi og stål. Fælles for alle typerne er, at de har bløde gummipuder på siderne, således at næseklemmen ikke virker generende, men stadigvæk sikre, at der ikke kommer vand i næsen. Ørepropperne til svømning findes som faste ørepropper med og uden stropper eller snor. Men vi har også som ørepropper i blød silikone, som du selv udformer med fingrene. Begge typer af ørepropper er effektive til at sikre mod vandindtrængning i øret.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Fordele ved ørepropper og næseklemmer til svømning

Mere eller mindre kan alle have fordel ved at anvende ørepropper eller næseklemmer i forbindelse med deres svømning eller ved dykning.


Ørepropperne hjælper dig af gode grunde med, at undgå at få vand i ørene. Dermed mindsker du risikoen for ørepine, øreinfektioner eller andre komplikationer som fx øget trykstigning ved dyk, der kan ende med en sprængt trommehinde.


Men vi er selvfølgelig alle forskellige og hvor nogle altid har behov for at benytte ørepropper til svømningen, er der andre der ikke bekymre sig om eventuelle gener i forbindelsen med svømningen, da de aldrig oplever problemer.


Næseklemmen er utrolig effektiv til at holde vand ude af næsen. Så er du allergisk overfor fx klor i svømmehallen, kan dette være en eventuel løsning.


Det er ikke unormalt, at man kan få vand i næsen ved rotation med hovedet, som det fx er gældende ved crawl. Så her kan en næseklemme også være en stor hjælp.


Men også under indlæringen af diverse svømmeteknikker, kan man med fordel vælge at anvende en næseklemme, da du så ikke behøver at koncentrerer dig om eventuel vand i næsen. Når teknikken efterfølgende er indlært, kan man så vælge næseklemmen fra, hvis man ikke har behov for at bruge en.