+45 50 31 40 40

Svømmebriller med styrke

Billige kvalitets svømmebriller med styrke

At du bruger briller, skal bestemt ikke være nogen hindring for, at du skal holde dig væk, fra alt hvad der hedder svømning. Her hos Badehætte.dk har vi nemlig et bredt udvalg af svømmebriller med styrke. Så selv om du har brug for nok så høj en styrke, vil vi kunne følge med. Vores udvalg af optiske svømmebriller er nemlig stort og nedenfor finder du svømmebriller med styrke til både børn og voksne - dette er til såvel nær- som langsynede. Optiske svømmebriller med negativ styrke er til nærsynede mennesker og den mest almindelig anvendte svømmebrille til folk der benytter briller. Svømmebriller med positiv styrke er til langsynede personer, hvoraf andelen af personer der benytter denne type, er knap så stor. Er du i tvivl om hvilken type og hvilken styrke svømmebrille som du skal anvende, vil det være en rigtig god idé at tage kontakt til din optiker først og få dem til at tjekke dit syn. Vore svømmebriller med styrke fås med både klare eller tonede linser. Desuden har du også mulighed for at vælge blandt svømmebriller med ens eller forskellig styrke på henholdsvis højre og venstre øje. Bestil din svømmebrille med styrke her hos Badehætte.dk og glæd dig over en væsentlig besparelse og et godt syn selv når du svømmer.

Benyt svømmebriller med styrke i stedet for kontaktlinser

Benytter du kontaktlinser, vil vi stærkt anbefale dig at benytte svømmebriller med styrke, når du svømmer i svømmebassinet eller i havet. Du bør i hvert fald ikke benytte kontaktlinserne i forbindelse med vandet. For faktisk er det således, at hvis der skulle komme vand ind under dine kontaktlinser, kan det give infektioner på grund af bakterier i vandet. Dette undgår du af gode grunde, når du anvender svømmebriller med styrke, da vandet dermed ikke kan trænge ind bagved et par kontaktlinser også selvom du skulle være så uheldig at få vand i øjnene.

Svømmebrille til lang- eller nærsynet?

Som navnet antyder, er det for langsynede personer svært at fokusere på objekter som er tæt på, hvilket fx gør læsning vanskeligere. Sådanne personer skal købe optiske svømmebriller med pluslinser.
For nærsynede mennesker gælder det modsatte. De har dermed svært ved at fokusere på noget, som er langt væk, da det vil komme til at virke sløret. Nærsynede mennesker har derfor behov for optiske svømmebriller med minuslinser.