+45 50 31 40 40

Svømmebræt - Verso (Aqua-Speed)

Dette trefarvede svømmebræt fra Aqua-Speed er et meget alsidigt svømmebræt. Udover at det egner sig godt til svømmetræningen, er det også ganske egnet til brug ved vandaerobic eller endda rehabiliteringsøvelser.
Svømmebrættet er fremstillet i en solid og meget slidstærk EVA-skum, men på trods af dette, er den alligevel meget let. Svømmebrættet har en fremragende opdrift, et klassisk enkelt design og derudover har den 4 huller, der fungerer som håndtag. Disse gør det muligt for brugeren at holde svømmebrættet komfortabelt og sikkert, mens man svømmer. Svømmebrættet hjælper til med at man holder den rigtige kropsposition i vandet og samtidig træner styrken i benene og derved får en bedre udholdenhed.
Foruden svømmetræningen er svømmebrættet som nævnt også ganske egnet til andre vandaktiviteter – såsom vandaerobic. Dette skyldes ikke mindst de fire greb, der kan benyttes på forskellige vis, som fx at skubbe brættet på højkant igennem vandet og derved drage fordel af den vandmodstand det nu giver under træningen.

Lagerstatus: På lager

150,00 DKK
Aqua-Speed

Beskrivelse

Detaljer

Størrelse: 28,5 x 42 cm.

Materiale: EVA-skum

Yderligere info

Yderligere info

Producent Aqua-Speed

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?