+45 50 31 40 40

Svømmebræt og Pull buoy - Pullkick (Aqua-Speed)

Med Pullkick får du to træningsredskaber i et træningshjælpemiddel. Her får du nemlig både en Pull buoy og et svømmebræt – deraf navnet Pullkick. Pullkick har et kompakt og let design, der gør det nemt at bruge og derudover at transportere. Den er lavet i en solid og elastisk EVA-skum.Træningsfordel ved brug som Pull buoy:


Ved denne træningsform er Pull buoy’en placeret mellem lårene eller anklerne. Dette gør at brugeren fokuserer hele sin træning på overkroppen. Pullkick hjælper med til at opretholde en korrekt kropsstilling i vandet, således at man kan koncentrerer sig om sine svømmetag og vejrtrækning. Ved denne træningsform giver Pull buoy’en svømmeren mulighed for at øge armstyrken og dermed forbedre udholdenheden.Træningsfordel ved brug som svømmebræt:


Her holder brugeren svømmebrættet med hænderne. Dermed ”isoleres” overkoppen og der fokuseres derved på at udvikle svømmerens benstyrke og den rigtige sparketeknik under svømningen. Svømmebrættet har ligeledes den fordel, at man også her kan lære at holde den korrekte kropsposition i vandet og lære den korrekte vejrtrækningsteknik under svømningen.


Lagerstatus: På lager

160,00 DKK
Aqua-Speed

Beskrivelse

Detaljer

Størrelse: 23 x 27,5 cm.

Materiale: EVA-skum

Yderligere info

Yderligere info

Producent Aqua-Speed

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?