Virksomhedsprofil

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 450 kr.

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Virksomhedsprofil

Om Badehætte.dk

Badehætte.dk er en del af Sportsstuff.dk der blev grundlagt tilbage i 2010. Dengang var det med salg af både fitness- og svømmeudstyr. I 2014 ændrede vi strategi og valgte at fokuserer på svømmedelen og deraf opstod www.badehaette.dk.

Hos os er Familien Danmark i fokus. Vi undlader primært at sælge de dyre mærker og gør i stedet en stor indsats for at finde produkter af mindst lige så høj kvalitet, men til en brøkdel af hvad man normaltvist skal betale for en tilsvarende vare, hvis man køber de dyre mærker. En af de måder vi bl.a. kan holde prisen nede på er, at vi ved langt størstedelen af vore produkter ikke har nogle fordyrende mellemled, da vi handler direkte med producenten.

Som navnet antyder, har vi også meget stor erfaring med salg af Badehætter. Det er her du finder det største og bredeste udvalg i Danmark. Også når det kommer til badehætter med tryk, har vi muligheden for at levere mange forskellige typer – både hvad materialer angår, om det er til børn eller voksen og om det er til kort eller langhårede personer.

Badehætte.dk vil sikre dig unikke svømmeartikler og vi ønsker at være dit naturlige førstevalg, når du søger efter kvalitetsprodukter til bundpriser i forbindelse med din eller andres svømning eller leg i vand. Badehætte.dk’s vision er at være førende med salg af svømmeudstyr til hele din familien – ung som gammel.

Kontaktinformation:

Ønsker du at komme i kontakt med Badehætte.dk, kan det ske via dette link: Kontakt os

E-mails vil så vidt muligt blive besvaret indenfor 24 timer og i langt de fleste tilfælde endnu hurtigere. 

 

Adresse:

Badehætte.dk
Skt. Olai Bakke 17A, Vejrum K.
7600 Struer  

 

Med venlig hilsen

Badehætte.dk

Loading...