Billig og hurtig levering

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 450 kr.

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Billig og hurtig levering

Ved handel på www.badehaette.dk starter vore fragtpriser fra 39 DKK. Ydermere har vi fri fragt ved køb over 450 DKK. Hos Badehætte.dk afsende vi normalt din bestilling samme eller efterfølgende hverdag, som bestillingen er foretaget. Bestillinger med ønsket levering af Postnord afsendes som regel samme hverdag, hvis bestillingen er foretaget inden kl. 14.00. Pakker med levering af GLS afsendes efterfølgende hverdag. Efter bestillingen er afsendt, vil du normalt modtage pakken, den efterfølgende hverdag.

 

Opret en konto

-og du vil kunne gennemføre dine køb meget hurtigere, gemme flere leveringsadresser, se status på dine ordrer, lave ønskesedler og sende dem til venner og familie og meget mere.

Du kan oprette en konto her

 

Elektronisk fakturering

Er I en offentlig institution, virksomhed eller lign. og dermed ønsker at betale via elektronisk fakturering er dette ikke noget problem.

Når I kommer til kassen, under betalingsprocessen, sørger I blot for at udfylde leveringsinformationerne og skrive jeres EAN-nummer i den rubrik der vedrører dette. Denne er at finde under "Betalingsmåde". Herefter sørger vi for at fremsende bestillingen, når oprettelsen er godkendt. Godkendelsen vil tage 1-2 dage, såfremt I ikke er registreret i vores system.

Loading...