Svømmebriller med styrke - sikke muligheder!

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 450 kr.

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Svømmebriller med styrke - sikke muligheder!

Svømmebriller med styrke - sikke muligheder!

Jo ældre du bliver, jo større er muligheden for, at du bruger briller. Er du over 40 år, er sandsynligheden pænt høj for, at du er blandt de ca. 80 %, som har behov for hjælp til synet. Det kan være i større eller mindre grad. Men for os der bruger briller, ved vi dog, at det virker afslappende at få brillerne på, da vi dermed ikke skal anstrenge vores øjne så meget.

Hos Badehætte.dk er det vores erfaring, at mange ikke er bevidste omkring, at det faktisk også er muligt at skaffe sig et par svømmebriller med styrke til svømningen. Så det vil vi hermed gerne slå et slag for, således at det i hvert fald ikke er synet, der holder dig tilbage, når turen ellers gerne skulle gå til svømmehallen eller havet.

Når du skal vælge dine svømmebriller med styrke, er det ført og fremmest vigtigt at vide, om du er nær- eller langsynet. Er du nærsynet har du behov for linser med negativ styrke (-) og er du langsynet har du brug for linser med positiv styrke (+). Er du i tvivl om, om du er nær- eller langsynet, bør du kontakte din optiker for at få dette klarlagt. Ligeledes kan optikeren også informere dig om, hvilken styrke du anvender på hvert øje.

Svømmebriller til nærsynede er den mest forekommende brille. Disse fås med individuel eller samme styrke på begge linser og alt efter model fås de fra 0.0 og op til - 10.0

Svømmebriller til langsynede fås normaltvist kun, hvor du selv vælger styrken på hver linse (individuel). Så benytter du samme styrke på hvert øje, vælge du selvfølgelig blot den samme styrke, for hver af dine øjne. Alt efter model, fås disse svømmebriller fra 0.0 og op til + 6.0

En del børn benytter sig også af briller. Men er der noget mange børn er glade for, så er det vand. Så selvfølgelig er det også muligt at få svømmebrille med styrke til dem. For svømmebrillerne til nærsynede går disse modeller fra 0.0 til - 7.0 og for svømmebrillerne til langsynede går disse modeller fra 0.0 til + 6.0

Svømmebrillerne fås henholdsvis med klare eller tonede linser. Forskellen på disse to typer er, at ved svømmebriller med klare linser, er de meget anvendelige i fx svømmehaller o.lign. hvor det godt kan være lidt mørkt. Svømme du derimod udenfor, hvor du kan blive generet af solen, vil et par svømmebriller med tonede linser i mange tilfælde være en fordel.

Svømmebriller med styrke er nødvendigvis ikke kun til svømning? Sjovt nok har vi hos Badehætte.dk fra tid til anden faktisk solgt nogle, til personer der slet ikke skulle bruge dem i vandet. Det har fx været til svømmeinstruktøren som havde problemer med klordampene i svømmehallen og som ønskede noget ”afskærmning”, når der skulle undervises oppe fra landjorden. Der har også været tømmeren, som har sat isolering op og dermed af gode grunde ikke ønskede at få støvet derfra i øjnene. Så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man enligt kan anvende svømmebriller med styrke til. Bevares, godt nok bliver det aldrig helt det samme som at anvende sine normale briller, men ikke desto mindre har det helt sikkert gjort en forskel.

Så kan dine udfordringer klares med et par svømmebriller, så lad ikke synet holde dig tilbage og har du andre anekdoter omkring, hvad du ser sådan et par briller kan anvendes til, så skriv gerne en kommentar til indlægget – tak.

Ønsker du at se nærmere på Badehætte.dk´s udvalg af svømmebriller med styrke til både børn og voksne, så kan du se udvalget her.

Efterlad en kommentar

Være opmærksom på, at kommentaren skal være godkendt inden den bliver publiceret

Loading...