Fortrydelse af dit køb

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 450 kr.

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Fortrydelse af dit køb

Fortrydelse af dit køb

Hos Badehætte.dk oplever vi fra tid til anden spørgsmål vedr. vores returpolitik ved returnering af produkter. Så her får du lige en nærmere forklaring.

Har du under dit køb bestilt flere varer, men kun ønsker at returnere dele af bestillingen, så tilbagebetaler vi beløbet for den eller de varer, som vi modtager retur fra dig.

Fortryder du hele dit køb, refunderer vi det fulde ordrebeløb. Dette betyder, at vi dermed også refunderer de fragtomkostninger, som du havde betalt ved købet.

Det skal desuden nævnes, at hvis du ønsker at bytte til en anden vare, vil vi altid tilbagebetale fragten for din tidligere bestilling – også selvom vi kun modtager dele af din tidligere bestilling. Derved kommer du ikke til at betale 2x fragtomkostninger i forbindelse med de køb, der bliver afsendt fra os.

Så som udgangspunkt kan du altid bare ligge en ny bestilling, inden vi modtager din returpakke. Da vi så vil tage højde for den tidligere betalte fragt, i forbindelse med tilbagebetalingen af returvaren. Du skal selvfølgelig bare huske at gøre os opmærksom på dit nye køb, ved at vedlægge information om dette ved returnering af den gamle ordre.

Tilbagebetalingen vil ske, når vi har modtaget returvaren. Generelt kan du forvente, at vi indenfor 7 dage efter modtagelsen af returvaren, vil tilbageføre dit tilgodehavende.

Vi tilbagefører altid til den samme konto, hvorfra beløbet til betaling af varen blev hævet. Dette gøres for at sikre, at der ikke sker menneskelige fejl ved tilbageføringen. På denne måde bliver vi ikke indblandes i kontonumre m.v., da tilbagebetalingen sker helt automatisk via vores system, når vi krediterer en bestilling.

Returfragten afholdes altid af køber og det er i forbindelse med dette muligt at købe en returfragtlabel til 49 kr. via dette link: Returnering

Ønsker du yderligere information, kan du se mere i vores handelsbetingelser under punktet ”Fortrydelsesret”.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Efterlad en kommentar

Være opmærksom på, at kommentaren skal være godkendt inden den bliver publiceret

Loading...